Laurens van Maren

De man achter maren74 DTP & Vormgeving ben ik, Laurens van Maren, een ervaren grafisch vormgever en DTP’er, die het grafische vak met passie en humor uitoefent. Sinds 2012 is maren74 DTP & Vormgeving actief en werkt inmiddels samen met een aantal andere partijen.

Een klein beetje over mij

In 1992 begon ik als leerling in een zeefdrukkerij. Om mijn expertise uit te breiden ben ik in 2000 met de opleiding DTP & Vormgeving gestart. Na eerst gewerkt te hebben bij een klein studio, heb ik daarna veel ervaring opgedaan bij een lithograaf.

Na vijf jaar heb ik de overstap gemaakt naar een actie-marketing- en reclamebureau. Vooral bij displays, verpakkingen en automatisch paginaopmaak kwamen mijn technisch inzicht en kennis van pas. Als stagebegeleider heb ik nieuw talent wegwijs gemaakt in de grafische wereld.

In 2012 besloot ik te starten als zelfstandige om meer ruimte te krijgen voor mijn creativiteit en mijn kennis en ervaring met een breder publiek te kunnen delen. Zo zijn vele mooie samenwerkingen ontstaan en tevreden klanten.

Uiteraard heb ik niet stil gezeten en heb ik mijn kennis uitgebreid en kunt u ook voor MS Word sjablonen, whiteboard animaties en websites bij mij terecht. 

Veelal werk ik vanaf mijn eigen locatie maar wanneer het gewenst is, werk ik net zo makkelijk bij u op de studio. Dus wanneer de deadlines akelig dichtbij komen of wanneer er door vakantieperiodes of zwangerschap- of ziekteverlof niet genoeg menskracht is, kom ik graag uw team op locatie versterken. Uiteraard kan ik mijn eigen apparatuur meenemen.

maren74 werkt onder andere voor:

+31 6 526 33 806